Wiadomości - Strona 70 z 197 - KUKBUK

Wiadomości

Wiadomości
Kukbuk na gonitwie Hubertusa (dużo zdjęć)

Kukbuk na gonitwie Hubertusa (dużo zdjęć)

Stadnina w Gałkowie: rżenie koni, śmiech i kosze pełne wiktuałów.
Książki
Baron sieje ferment

Baron sieje ferment

Aleksander Baron, szef kuchni restauracji Solec 44, powraca z nową książką! Tym razem odkrywa przed czytelnikami tajniki kiszenia.
Wydarzenia
Kolacja z widokiem na góry (dużo zdjęć!)

Kolacja z widokiem na góry (dużo zdjęć!)

Relacja z ostatniego już spotkania z cyklu „Dinner with the view”.
Wydarzenia
Zaglądamy do Koszyków

Zaglądamy do Koszyków

Ulubione hale Warszawiaków wracają na mapę miasta. Będzie jeszcze smaczniej, a przy tym kulturalnie.
Wywiad
Brownie lepsze niż sałatka

Brownie lepsze niż sałatka

Z Sarah Britton, autorką bloga i książki „My New Roots”, rozmawiamy o pokusach, zasadach i… kolejnej książce.
Wstały od stołu: Tydzień 51.

Wstały od stołu: Tydzień 51.

Kukbuczyce robią podsumowanie: co sport zmienił w ich życiu?
Wydarzenia
„KUCHNIA DLA SERCA” – wygraj książkę

„KUCHNIA DLA SERCA” – wygraj książkę

Mimo rewolucji żywieniowej, jaka powoli dokonuje się w Polsce, większość ludzi nadal odżywia się niezbyt zdrowo.
Wiadomości
„My new roots” – wygraj książkę

„My new roots” – wygraj książkę

Znacie chleb zmieniający życie? Wymyśliła go Sarah Britton, autorka bloga "My New Roots". Jej książka właśnie ukazała się po polsku.
Wydarzenia
Zostań Chefem Kukbuka – wyniki wrześniowej edycjI

Zostań Chefem Kukbuka – wyniki wrześniowej edycjI

Wrześniową edycję konkursu wygrał krem z pieczarek.
Wywiad
Ostatni obiad przed końcem świata, odcinek 1

Ostatni obiad przed końcem świata, odcinek 1

W obliczu napiętej sytuacji w światowej polityce dumamy nad tym, co zjedlibyśmy na ten ostatni posiłek.
Wydarzenia
Ene Due dizajn

Ene Due dizajn

Czym skorupka za młodu nasiąknie, tym na starość trąci, dlatego wszystkie dzieci zapraszamy na festiwal designu do Poznania.
Wiadomości
Krem dyniowy z bananami

Krem dyniowy z bananami

Dynia, mleko kokosowe i banan. Wystarczą trzy składniki, żeby wyczarować ciekawy deser.

© KUKBUK 2018