Kukbuk
Kukbuk
Selerowa remulada (fot. Maciek Niemojewski)

Selerowa remulada

Dodaj do 'Przeczytaj później'
Czas przygotowania czas przygotowania: 15 minut
typ diety: wegetariańska
typ posiłku: obiad
seler
½ główki
majonez
2 łyżki
musztarda chrzanowa Kamis
1 łyżka
ocet jabłkowy
1 łyżeczka
sól
do smaku
mielony czarny pieprz
do smaku
cukier
do smaku
posiekany koperek
1 łyżka

Zdjęcie: Maciek Niemojewski


Przepis i przygotowanie: Tomek Zielke


Stylizacja: Agata Jankowska

przygotowanie

Seler obieramy, ścieramy na tarce o grubych oczkach lub kroimy drobno techniką julienne. Mieszamy z resztą składników.

Przepis przygotowany we współpracy z marką Kamis.

Spróbuj także:

W zawsze głodnym KUKBUK-u mamy niepohamowany apetyt na życie. Codziennie mieszamy w redakcyjnych garnkach. Kroimy teksty, sklejamy apetyczne wątki. Zanurzamy się w kulturze i smakujemy codzienność. Przysiądźcie się do wspólnego stołu i poczujcie, że w kolektywie siła!

Koszyk