Blogi - Strona 55 z 55 - KUKBUK

Blogi

Bartek Kieżun
Porchetta po polsku

Porchetta po polsku

Porchetta, czyli prosie pieczone w całości. Trudno w Polsce upiec sobie całe prosię, ale jeśli macie ochotę, to możecie spróbować tak.
Bartek Kieżun
Makaron w sosie cytrynowym

Makaron w sosie cytrynowym

Prosty, kwaskowaty makaron ze słonecznym sosem prosto z Włoch.
Bartek Kieżun
Po włosku z Krakowa

Po włosku z Krakowa

Buongiorno! Od razu wiedziałem, że coś jest nie tak. Matka – pół Polka, pół Niemka, a ojciec Litwin.
Bartek Kieżun
Kulinarny przewodnik po Lizbonie

Kulinarny przewodnik po Lizbonie

Plątałem się po Lizbonie trochę tropem Anthony’ego Bourdaina, trochę według przewodnika, a trochę na czuja.

© KUKBUK 2018